Schilder Helmond voor al uw schilderwerken!

Bent u op zoek naar een professionele schilder Helmond? Dams Schilders is degene die u zoekt! Betaalbaar, snel en ervaren. Onze schilders zijn vakmensen tot het bot!

Omdat wij al jaren actief zijn als schilders in Helmond kunnen wij bij alle mogelijke schilderwerken van dienst zijn! Als ervaren schilder Helmond is voor ons geen een klus te groot. Of het nu gaat om een modern kantoorpand of de complete buitengevel van uw woning. Dams Schilders is uw vakkundige partner. U zou kunnen zeggen dat wij inmiddels zijn uitgegroeid tot specialisten in het schilderwerk. Wij zorgen voor een schitterend resultaat waar u nog jarenlang zorgeloos van kunt genieten! Want zeg nu zelf; uw huis is met een nieuwe verflaag pas echt een plaatje.

Neem contact op

Als schilder Helmond geven wij u het advies om niet te lang te wachten met onderhoud!

Houdt u onderhoud van uw woning of bedrijfspand goed bij? Tijdig contact opnemen met een schilder Helmond kan veel ellende voorkomen! Nieuw schilderwerk ziet er niet alleen mooi uit maar beschermt uw huis ook tegen ongemakken van buitenaf. Hierbij moet u denken aan scheuren, lekkages of zelfs insecten die zich gaan nestelen in het hout of tussen de bakstenen. Professioneel schilderwerk sluit namelijk het houtwerk waterdicht af. Dit heeft als voordeel dat het hout minder snel zal gaan rotten. Mocht dit onverhoopt toch gebeuren. Ook dan zijn wij voor u de juiste partij! Wij hebben vakkundige renovatie-specialisten in ons schilderteam. Wij kunnen voor u het houtrot volledig verwijderen, herstellen en zorgen voor en prachtig eindresultaat. Op deze wijze blijft uw huis of pand in topconditie!

De juiste schilder Helmond? We zijn bekend met uw omgeving.

In de loop van de negentiende eeuw ontwikkelde de textielindustrie zich vooral in Helmond en zorgde ervoor dat Helmond belangrijk werd door de komst van de Zuid-Willemsvaart, die Helmond met ‘s-Hertogenbosch verbind. De textielindustrie heeft nog altijd haar roots in Helmond. Deze industrie kenmerkt zich door prachtige gekleurde stoffen en gedurfde ontwerpen. Wij als schilder Helmond worden hier natuurlijk warm van en laten ons dan ook graag inspireren. Zoekt u een schilder in Helmond die met u mee denkt in kleur- en materiaalkeuzes? Een schilder waarbij afspraak = afspraak nog altijd tot de kernwaardes behoort. Een schilder die persoonlijke service een langdurige klantrelatie’s nog bovenaan heeft staan. Neem dan contact op met Dams Schilders! Wij streven naar perfectie en een passend eindresultaat. Met deze eigenschappen behouden wij een goede band met onze klanten.

Dams Schilders kent als schilder Helmond de beste service!

Een mooi geschilderde woning zegt iets over uzelf. Het laat zien dat u om details geeft en waarde hecht aan de uitstraling van een woning. Onze gespecialiseerde schilder Helmond staat voor u klaar. Wij plannen graag een vrijblijvende afspraak om u te adviseren en de verschillende mogelijkheden te bespreken. Wij starten dan tevens meteen een onderzoek naar de huidige staat van uw schilderwerk. Aan de hand daarvan kunnen wij een vrijblijvende offerte maken om vervolgens uw huis te komen schilderen in Helmond! Kies voor Dams Schilders. Professioneel en vakkundig schilderwerk en onderhoud.

Onze diensten