Vakmanschap door uw plaatselijke schildersbedrijf Helmond!

Bent u op zoek naar een professioneel schildersbedrijf in Helmond en omstreken? Dams Schilders is degene die u zoekt!

We zijn werkzaam in de regio Helmond en Eindhoven. Ons team van vakkundige schilders zijn allen gemotiveerd om uw klus voor de volle 100% te klaren. En dat tegen een betaalbare prijs.

Schildersbedrijf Helmond biedt diverse diensten aan die u van uw huis uw droomhuis maken! Denk hierbij aan binnen- en buitenschilderwerk, maar ook houtrot renovatie, behangen en onderhoud van uw schilderwerk.

Kiest u voor vakmanschap, dan kiest u voor Dams Schilders!

Neem contact op

Schildersbedrijf Helmond voorziet ook uw wanden van spuitverf!

Het aanbrengen van verf op wanden kan op verschillende manieren. Een daarvan is spuitwerk. Met spuitwerk zorgt Dams Schilders ervoor dat de verf strak op de wand kan worden aangebracht, nog strakker dan behang– of sauswerk. Daarnaast zorgt spuitwerk voor een hogere kwaliteit. De verf wordt gelijkmatig over het oppervlak verdeeld en dekt hierdoor uitstekend. Door oude muren te voorzien van spuitwerk, zie je geen spoor meer van de oude lagen! Een groot voordeel van spuittechniek is dat het u de mogelijkheid geeft de huidige structuur van de wand te behouden. Verf spuiten is een lastige klus, maar de schilders van Schildersbedrijf Helmond zijn met hun jarenlange ervaring en kennis uitstekend in staat deze klus van u over te nemen. Neem contact met ons op en  u zult zien dat wij buiten een uitmuntende service ook nog eens betaalbaar zijn!

Als schildersbedrijf Helmond staat duurzaamheid bij ons voorop!

Wij gebruiken alleen maar A-merken voor schilderwerk. Veel van deze A-merken hebben duurzame verfproducten die veel beter zijn voor het milieu dan dat de goedkopere huismerken zijn. Duurzaam schilderwerk is niet meer weg te denken. Het beschermt alle onderdelen van uw woning en is beter voor het milieu! Door goed schilderwerk zijn uw houten kozijnen minder gevoelig voor houtrot en gaan langer mee. Daarnaast voorkomt het lekkage’s. Naast goede bescherming is het buitenschilderwerk ook het eerste wat mensen van uw woning zien. Verf dat afbladdert, gescheurd schilderwerk of verkleurde onderdelen geven geen goede indruk van uw woning. Buitenschilderwerk zorgt dus niet alleen voor bescherming maar het geeft uw woning ook de uitstraling die het nodig heeft. De schilders van schildersbedrijf Helmond voorzien uw woning graag van binnen- en buitenschilderwerk. Hierdoor ondergaat uw woning een ware transformatie!

Als schildersbedrijf Helmond zijn we specialisten in schilderwerk!

Zoekt u een betrouwbaar schildersbedrijf voor uw binnenschilderwerk in Helmond? Dams Schilders staat graag voor u klaar. Het uitvoeren van goed binnenschilderwerk is een vak apart. Wij leveren kwaliteit, service en garantie. Wij garanderen dat u met plezier terugkijkt naar onze samenwerking!

Goed binnenschilderwerk is essentieel voor de kwaliteit van het buitenschilderwerk. Een binnenschilder is een vakman die meer doet dan enkel schilderen. Wij voorzien onze klanten bijvoorbeeld ook van professioneel advies. Of het nu gaat om het kiezen van de beste kleur, de beste verfsoort of de soort behandeling voor beschadigde oppervlaktes? De binnenschilders van Dams Schilders, schildersbedrijf Helmond, bekijken de situatie goed en helpen klanten bij het maken van hun keuze. Wij zijn uw vakkundige schilder uit de regio Helmond en omstreken!

Onze diensten