Schildersbedrijf Valkenswaard, een bekende in de regio!

Wij zijn Dams Schilders. Als schildersbedrijf Valkenswaard zijn wij bekend in de regio. Met onze vakkundige schilders kunnen wij uw woning voorzien van een ware transformatie. Of dit nu met schilderwerk of behang is, wij gaan bij elk project voor kwaliteit, vakmanschap en duurzaamheid. Onze specialisten staan graag voor u klaar.

Met een vakkundig en passievol team verzorgen wij uw binnen- en buitenschilderwerk in Valkenswaard en omgeving. Elke schilder van Dams Schilders is vakkundig opgeleid en op de hoogte van de laatste trends. Naast schilderwerk zijn wij ook uw partner voor spuitwerk, behang, houtrot renovatie en onderhoud. Schildersbedrijf Valkenswaard nodig? Wij staan voor u klaar.

Neem contact op

Als schildersbedrijf Valkenswaard geven wij uw woning kleur!

Kleur geeft beleving. Kleur maakt een woning thuis! Hierdoor speelt kleur een steeds grotere rol in uw woning. Een verkeerde kleur heeft grote invloed op het eindresultaat, hoe vakkundig het schilderwerk ook is uitgevoerd. Daarnaast is het combineren van kleuren ook heel belangrijk. Contrastkleuren kunnen heel mooi zijn, mits deze in de juiste combinatie worden toegepast. Een kleuradvies is daarom onmisbaar. Dams Schilders weet als schildersbedrijf Valkenswaard als geen ander wat kleuren met uw woning kunnen doen. Wij geven niet alleen kleuradvies voor uw binnenschilderwerk, maar ook voor het buitenschilderwerk. Onze vakschilders hebben al veel mensen kleuradvies mogen geven en doen dat graag ook voor u.

Uw behangspecialist in Valkenswaard!

Is uw interieur aan vervanging toe of gaat u verhuizen? Dan helpen wij u graag met het behangen van uw woning. Bij schildersbedrijf Valkenswaard kunt u terecht voor traditioneel behang, glasvezelbehang, fotobehang en vinyl behang. Wij behangen met grote nauwkeurigheid of het nu een klein of groot project is.

Behangen is een tijdrovende klus. Besteed daarom je behangwerk uit aan Dams Schilders. Naast het behangen van uw woning geven wij u kleuradvies voor een optimale sfeer en uitstraling van uw woning. Door ons vakmanschap staan wij garant voor een uitstekende kwaliteit.

Een schildersbedrijf in Valkenswaard inhuren?

Wij zijn door de jaren heen gewoon persoonlijk gebleven. Hierdoor zult u altijd persoonlijk contact hebben en weet u wie u in huis haalt. U hoeft daarom geen vrij te nemen wanneer wij in of om het huis aan het werk zijn. U kunt ’s morgens gewoon naar uw werk vertrekken en komt ’s avonds weer thuis in een opgeruimd huis. Dams schilders werkt professioneel, netjes en secuur! Dams Schilders inhuren? Neem dan nu contact met ons op! Als schildersbedrijf Valkenswaard staan we graag voor u klaar!

Onze diensten