Schilderen / Texen

Door goed professioneel schilderwerk te laten verrichten aan uw woning of pand verhoogd u de waarde aanzienlijk. Het is dan ook van belang om met enige regelmaat uw woning of pand te voorzien van een nieuwe verflaag. Zo kunt u houtrot voorkomen en dus ook hoge onderhoudskosten.

Lees meer

Buitenschilderwerk

Dams Schilders is er voor al uw buiten-schilderwerk. Of het nu gaat om muren, kozijnen, deuren, gevels of plantenbakken? Wij weten er wel raad mee! Zorg goed voor al uw buitenschilderwerk! Dit voorkomt namelijk dat u te maken krijgt met houtrot. Mocht dit toch het geval zijn dan kunnen wij dit volledig voor u herstellen!

Lees meer

Binnenschilderwerk

Bent u op zoek naar een schildersbedrijf in Veldhoven voor al uw binnenschilderwerk? Dan bent u bij Dams Schilders aan het juiste adres! Wij zijn een allround schildersbedrijf en bieden verschillende oplossingen voor al uw schilderwerk! Wij gaan altijd voor het beste resultaat en dat voor een betaalbaar tarief!

Lees meer

Spuiten

Wist u dat u naast het schilderen of texen van grote oppervlaktes het ook kan laten spuiten? Wij van Dams Schilders weten als geen ander de vele verfspuittechnieken. En passen deze graag voor u toe voor een zeer strakke en gelijkmatige verflaag!

Lees meer

Houtrot renovatie

Dams Schilders is een allround schildersbedrijf in Veldhoven. Wij gaan al vele jaren mee in het schildersvak. Geregeld komen wij ook houtrot tegen. Dit is een veelvoorkomend probleem in de schilderswereld. Bij Dams Schilders bent u aan het juist adres voor het herstellen van houtrot en het voorkomen er van!

Lees meer

Behangen

Omdat wij hier regelmatig mee te maken krijgen weten wij inmiddels wat ons allemaal te wachten staat. Het vak behangen hebben wij dan ook inmiddels aardig onder de knie. Al onze vakkundige schilders zijn gespecialiseerde behangers en kunnen elke kleur of patroon perfect voor u aanbrengen!

Lees meer

Onderhoud

Vraagt u zich ook wel eens af of u woning onderhoud nodig heeft? En twijfelt u? Neem gerust contact met ons op! Wij komen graag vrijblijvend bij u langs om uw woning of pand te bekijken en te beoordelen of er onderhoud nodig is.

Lees meer