Bent u op zoek naar de juiste vakschilder voor uw buitenschilderwerk?

Dams Schilders is er voor al uw buitenschilderwerk. Of het nu gaat om muren, kozijnen, deuren, gevels of plantenbakken? Wij van Dams Schilders weten er wel raad mee! Zorg goed voor al uw buitenschilderwerk! Dat is het advies wat wij u willen geven. Dit voorkomt namelijk dat u te maken krijgt met houtrot. Mocht dit toch het geval zijn dan kunnen wij dit in veel gevallen volledig voor u herstellen. Dit zal vele male prijziger zijn dan voorkomen! 

Het hout aan de buitenkant van uw huis of pand wordt altijd bloot gesteld aan weer en wind. Dit zorgt ervoor dat bij uw kozijnen en deuren eerder houtrot ontstaat. Door goed onderhoud te verrichten kunt u dit uitstellen of zelfs voorkomen. Buitenschilderwerk voeren we meestal uit in de zomermaanden. Dit komt omdat we bij slecht weer niet buiten kunnen werken omdat verf reageert op weersomstandigheden.

Neem contact op

In Veldhoven e.o. wordt de klus geklaard!

Dams Schilders is een professioneel schildersbedrijf uit Veldhoven. Wij zijn er voor al uw schilderklussen! Omdat wij over steigers en hoogwerkers beschikken zijn wij in staat gehele bedrijfspanden van boven tot beneden te voorzien van professioneel schilderwerk.

Doordat wij met veel liefde en passie het schildersvak al jarenlang uit te voeren, kunnen wij stellen dat wij professionals zijn in schilderwerk. Wij hebben veel ervaring opgedaan in zowel binnen- als buitenschilderwerk. Wij zorgen altijd dat u volledig tevreden bent en proberen al uw wensen te vervullen!

Onze diensten