Wij zijn er ook voor al uw houtrot renovaties!

Dams Schilders is een allround schildersbedrijf in Veldhoven. Wij gaan al vele jaren mee in het schildersvak. Geregeld komen wij ook houtrot tegen. Dit is een veelvoorkomend probleem in de schilderswereld. Bij Dams Schilders bent u aan het juist adres voor het herstellen van houtrot en het voorkomen er van!

Houtrot zie je vaak ontstaan door achterstallig onderhoud. Het repareren van houtrot moet heel goed gebeuren. Wij hebben dan ook renovatiespecialisten in ons schildersteam. Zij weten hier elke keer weer raad mee en lossen uw houtrot volledig voor u op. Het verwijderen van het houtrot dient volledig te gebeuren. Mocht dit niet zo zijn dan zal het rottingsproces niet stoppen en kunt u binnen een afzienbare tijd weer helemaal van vooraf aan beginnen met het schilderwerk. Dus voorkom hoge onderhoudskosten door houtrot renovatie!

Neem contact op

Is houtrot herstellen duur?

Is houtrot renovatie duur? Houtrot herstellen hoeft helemaal niet duur te zijn! Wij maken graag een vrijblijvende offerte voor u. Om dit goed te kunnen doen komen wij graag bij u langs in de regio Veldhoven om het houtrot te bekijken!

Onze renovatiespecialisten maken graag een afspraak op een tijdstip dat het u schikt. Zij bekijken samen met u het houtrot, en schatten aan de hand van een aantal onderzoeken in wat het probleem is en hoe we dit kunnen oplossen. Dit bespreken we uitvoerig met u. Vanuit daar steleln wij een vrijblijvende offerte op. Hierin geven wij aan wat de herstelkosten zijn en tevens de kosten van het schilderwerk. Want schilderwerk moet altijd na houtrot renovatie aangebracht worden om nieuw houtrot te voorkomen. Wilt u een afspraak maken? Neem dan nu contact met ons op!

Onze diensten