Voorzie op tijd uw woning van onderhoud!

Vraagt u zich ook wel eens af of u woning onderhoud nodig heeft? En twijfelt u? Neem gerust contact met ons op! Wij komen graag vrijblijvend bij u langs om uw woning of pand te bekijken en te beoordelen of er onderhoud nodig is. Mocht dit niet het geval zijn. Dan komen we graag een volgende keer terug als het wel noodzakelijk is!

Ziet u scheurtjes of blaasjes in het schilderwerk? Of ziet u het schilderwerk afbladeren? Dan wordt het hoog tijd dat u contact met ons opneemt. Dit moet u niet te lang uitstellen zeker niet in geval van buitenschilderwerk. Want achterstallig onderhoud van schilderwerk kan door het weer snel aangetast worden. Dus hoe eerder dit hersteld wordt, hoe minder schade er is ontstaat aan de ondergrond. Wij zorgen voor een nieuwe verflaag en overig noodzakelijk onderhoud. Denk aan o.a. houtrot renovatie en hoogwaardig schilderwerk. Het nieuwe schilderwerk zorgt niet alleen voor bescherming maar zorgt ook voor een nieuwe frisse look van uw woning!

Neem contact op

Onze werkwijze bij het onderhoud van een woning

Als u eigenaar bent van een woning of pand zal u met regelmaat uw woning moeten controleren op onderhoud. Komt u tot de conclusie dat uw woning onderhoud nodig heeft? Neem contact op en wij komen naar u toe!

Elke onderhoudsklus bij Dams Schilders begint met een inspectie van het bestaande schilderwerk. Onze vakspecialisten bekijken de staat van het huidige schilderwerk en onderzoeken of er eventueel houtrot aanwezig is. Aan de hand van deze inspectie stellen wij een adviesplan op. Dit zullen wij ter plaatsen met u bespreken. Na aanleiding van dit gesprek stellen wij een offerte op. Hierin verwerken we de gemaakte afspraken, onderhoudswerkzaamheden en het schilderwerk.

Onze diensten