Spuitwerk is een strakkere manier van schilderen

Wist u dat u naast het schilderen of texen van grote oppervlaktes het ook kan laten spuiten? Wij van Dams Schilders weten als geen ander de vele verfspuittechnieken. En passen deze graag voor u toe voor een zeer strakke en gelijkmatige verflaag!

Naast het schilderen met rollers en kwasten maken wij graag gebruik van verfspuittechnieken. Dit kan zo wel binnen- als buiten toegepast worden. Het grootste voordeel van spuitwerk is het strakke eindresultaat. Want door het gebruik van rollers en kwasten ontstaat er altijd een structuur. Al is deze nog zo klein met spuitwerk is dit helemaal verleden tijd! Bovendien is het met de verfspuit eenvoudiger om de verflaag overal de dezelfde dikte te geven. En had u al gedacht aan moeilijk bereikbare hoekjes? Deze zijn ook een stuk makkelijk te voorzien van verf. Kortom een spuitwerk geeft een strakker en mooier eindresultaat.

Neem contact op

Het grote voordeel van verf spuiten

Omdat het in veel gevallen minder tijdrovend is komt het vaak voor dat het schilderen met een spuittechniek goedkoper is dan bij het gebruik van een kwast of roller. Omdat deze techniek niet in alle gevallen ingezet kan worden komen wij graag bij u langs om alles te bespreken en te bekijken!

Hieronder vindt u een aantal voorbeelden wanneer wij de verfspuittechniek zouden kunnen toepassen:

Latex binnenwerk: plafonds en muren;
Latex buitenwerk: buitenmuren en gevels;
Lak: deuren, schotten en panelen en trappenhuizen.

Onze diensten