Over Dams Schilders

Dams Schilders is een veelzijdig schildersbedrijf uit Veldhoven. Wij zijn gespecialiseerd in binnen- en buitenschilderwerk. Wanneer u kiest voor Dams Schilders weet u zeker dat u gaat voor kwaliteit.

Bij ons kunt u terecht voor zowel binnen- als buitenschilderwerk, nieuwbouw, renovatie, texen, lakken, spuiten, klein onderhoud en behangen.

Een schildersbedrijf inhuren is wellicht een hele investering, maar in de praktijk blijkt het zichzelf terug te betalen. Door te kiezen voor een vakspecialist bent u verzekerd van een uitstekende kwaliteit en bespaart u op langere termijn in het onderhoud van uw schilderwerk. Dams Schilders is in de afgelopen jaren flink gegroeid en heeft zich ontwikkeld in kwaliteit en service! Wij staan bekend om ons sociale karakter. En dat heeft ons een grote lijst met zeer tevreden klanten opgeleverd.

Neem contact op

Vakschilder in de regio!

Dams Schilder is de vakschilder in de regio Veldhoven. Wij komen graag bij u langs om u persoonlijk te adviseren en met oplettendheid voor kwaliteit, duurzaamheid en ook nog eens tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Dus bent u op zoek naar vakschilder uit de regio? Neem dan nu vrijblijvend contact op!

Goed onderhouden schilderwerk is heel belangrijk. Het laat een mooie indruk achter en u straalt uit dat u waarde hecht aan uw woning of pand. Wij werken trouwens niet alleen voor particulieren klanten, maar eveneens voor ondernemingen. Van rijtjeshuis tot aan een riante villa en van een kantoorpand tot aan een grote bedrijfsloods, bij Dams Schilderwerk bent u altijd aan het juiste adres. Wij zijn de vakschilder uit de regio! Wij gaan voor kwaliteit en garanderen u te voorzien van professioneel vakwerk.

Wij van Dams Schilders richten ons op klanten door heel Brabant. Dus of u nu uit Veldhoven, Eindhoven, Valkenswaard, Meerhoven, Helmond, Aalst of Woensel komt. We verrichten graag al het schilderwerk voor u, en laten u jarenlang genieten van een prachtig resultaat!

Onze diensten