Behangen is een vak apart!

Omdat wij hier regelmatig mee te maken krijgen weten wij inmiddels wat ons allemaal te wachten staat. Het vak behangen hebben wij dan ook inmiddels aardig onder de knie. Al onze vakkundige schilders zijn gespecialiseerde behangers en kunnen elke kleur of patroon perfect voor u aanbrengen!

Wij van Dams Schilders zorgen ervoor dat elk behang dat wij plakken strak en naadloos geplakt wordt. Wij werken met alle denkbare behangen, van decoratief behang tot renovatie behang. Oftewel glasvezelbehang en behang ter verfraaiing. Het verschil is dat glasvezelbehang gemaakt is van een geweven en geperst glasvezel. Dit is een zeer sterk materiaal. Het is zelf zo sterk dat het gebruikt kan worden bij de renovatie van muren. Glasvezelbehang wordt altijd in het wit geleverd en vaak met een reliëf. Als het aangebracht en droog is, is het overschilderbaar in elk gewenste kleur! Decoratief behang is dan weer totaal anders. En kan gemaakt worden van papier, pvc of glasvezel. De keuze voor kleur, patroon en maat zijn oneindig. Dus ook voor u zit er vast en zeker een prachtige oplossing bij!

Neem contact op

Hoe gaan wij te werk tijdens het behangen!

Als u een muur heeft die u graag behangen wilt hebben is het van belang dat er op een aantal zaken gelet wordt. Zo is de voorbereiding van de ondergrond heel belangrijk voor het beste resultaat van het behang.

We beginnen altijd met het verwijderen van oud behang en alle overige oneffenheden. Meestal gebruiken wij hier een stoomapparaat en een afsteekmes voor. Tevens zorgen we voor een uitstekende ventilatie want tijdens het stomen komt er veel vocht vrij. Het oude behang verwijderen is echt een klus dat u ook zelf kunt doen. Natuurlijk is het voor ons geen probleem om ook dit klusje te klaren. Als de ondergrond strak en volledig schoon is. Starten wij met het aanbrengen van het behang. U kunt alle soorten, maten, patronen en reliëfs kiezen! Wij van Dams Schilders behangen alles netjes en van een topkwaliteit! Neem dus snel contact op voor het maken van een afspraak!

Onze diensten