Schilder Woensel nodig? Wij zijn uw ideale partner.

Is uw huis in Woensel toe aan een schilderbeurt? U bent op zoekt u een professioneel schildersbedrijf? Dams Schilders heeft al jaren ervaring in de regio in Woensel. Als schilder Woensel zijn wij in staat om op kort termijn uw huis of bedrijfspand aan te pakken. Dankzij onze flexibele service kunt u er van op aan dat deze schilder Woensel snel reageert, goed werk levert en haar afspraken nakomt. Dat is de service van Dams Schilders

Wij zijn gedreven schilders die door de jaren heen onze kennis flink hebben uitgebreid waardoor wij nu specialisten zijn in het schilderen van zowel binnen- als buitenschilderwerk. Wij zorgen ervoor dat u jarenlang zorgeloos van uw woning kunt genieten!

Neem contact op

De voordelen van een buiten schilder Woensel?

De diverse materialen aan de buitenkant van uw huis of pand worden altijd blootgesteld aan het weer. Dit heeft invloed op bijna alle materialen en goed onderhoud is dus van groot belang. Buitenschilderwerk is een vak apart. Wij als schilder Woensel weten hier wel raad mee. Wij zijn specialisten op het gebied van buitenschilderwerk en kunnen u dus volledig adviseren en informeren. Wij raden altijd aan om uw houtwerk met enige regelmaat te laten controleren door een vakspecialist. Wij van Dams Schilders zijn dit en kunnen o.a. houtrot al in een vroeg stadium ontdekken en renoveren. Mocht er onverhoopt toch al veel houtrot aanwezig zijn? Dams Schilders, de schilder Woensel, staat graag voor u klaar.

Als Schilder Woensel zijn we bekend met de regio!

Woensel is het noordelijk gedeelte van Eindhoven. Woensel bestaat uit twee stadsdelen, Woensel-Noord en Woensel-Zuid, met samen ruim 100.000 inwoners. Dit zijn een heleboel huizen. Al heel veel klanten uit dit stadsdeel hebben wij blij gemaakt met ons schilderwerk! Woont u ook in Woensel of misschien wel Stratum, Gestel of Strijp? En bent u op zoek naar een schildersbedrijf? Neem dan nu vrijblijvend contact met ons op!

Wij hechten veel waarde aan kwaliteit, duidelijke afspraken en vertrouwen. Met deze eigenschappen behouden wij een goede band met onze klanten. En daar zijn wij ongelofelijk trots op!

De professionele service van een Schilder Woensel!

Wij maken van tevoren heldere afspraken, die wij altijd nakomen. Wij komen graag bij u langs om de staat van het schilderwerk en het hout te inspecteren. Naar aanleiding van onze bevindingen brengen wij een passend advies uit. Dams Schilders staat voor vakwerk, een uitstekende service en kwaliteit. U zult zeer tevreden zijn met het fantastische resultaat. Kortom, zoekt u een schilder voor uw woning of bedrijfspand? Neem dan nu contact met ons op! Heeft u een schilder Woensel nodig? Dams Schilders heeft de nodige expertise in huis om zowel grote als kleine projecten voor u te kunnen aanpakken. U zult merken dat we een betaalbaar tarief hanteren en bij ons staat een persoonlijke service bovenaan.

Onze diensten