Schildersbedrijf Woensel nodig? Wij zijn uw ideale partner.

Kwaliteit begint met persoonlijke aandacht. Daarom denken wij als schildersbedrijf Woensel graag met u mee. Van idee tot uitvoering en van begin tot eind. Samen met u maken wij duurzame keuzes voor schilderwerk en renovatie. Dit doen wij met een vast contactpersoon. Hierdoor krijgt kwaliteit een persoonlijk tintje.

Dams Schilders heeft als schildersbedrijf Woensel veel ervaring in de schildersbranche, voor zowel particulieren als bedrijven. Wij zijn actief in Woensel en de regio Eindhoven. U kunt bij ons terecht voor binnen- en buitenschilderwerk, wij zijn er ook voor al uw renovatie-werkzaamheden.

Neem contact op
Schildersbedrijf Woensel

Een schildersbedrijf Woensel voor al uw binnenschilderwerk!

Wij schilderen uw wanden, ramen, kozijnen en deuren met beleid. Wij van Dams Schilders zijn als schildersbedrijf Woensel een vertrouwde partij voor schilderwerkzaamheden. Zo dekken wij alles netjes af en ruimen wij iedere dag onze spullen op. Zo zorgen wij ervoor dat u zo min mogelijk overlast ervaart. Wij houden de nieuwste woontrends nauwlettend in de gaten en kunnen u daarom goed advies geven over de verschillende kleurstellingen. Dams Schilders werkt alleen met hoogwaardige producten en heeft ruime ervaring in de schildersbranche. Wij maken alleen gebruik van hoogwaardige merken zoals Sikkens en Sigma. Wilt u een professioneel schildersbedrijf Woensel al uw binnenschilderwerk laten doen? Aarzel dan niet en maak vrijblijvend een afspraak!

Houtrot snel gerepareerd en hersteld!

In veel huizen zijn nog altijd houten kozijnen te vinden in plaats van kunststof kozijnen. Houten kozijnen vergen veel meer onderhoud dan kunststof kozijnen en de ergste vijand is houtrot. Het tast uw houten kozijnen zo erg aan dat verdere renovaties zoals schilderen weinig zin hebben. Het kan zijn dat er een nieuw kozijn geplaatst moet worden, afhankelijk van de hoeveelheid houtrot. De vakmannen van Dams Schilders zullen altijd eerst proberen uw kozijn te repareren, zo houden wij de kosten voor u zo laag mogelijk. Houtrot renovatie is een vak apart. Laat daarom de gespecialiseerde vaklui van Dams Schilders uw houtrot behandelen. Zo kiest u voor een grondige en langdurige oplossing!

Schildersbedrijf Woensel
Schildersbedrijf Woensel

Schildersbedrijf Woensel, ook voor uw spuitwerk!

Wist u dat u naast het schilderen of texen van grote oppervlaktes het ook kan laten spuiten? Dams Schilders weet als schildersbedrijf Woensel als geen ander de vele verfspuittechnieken. Naast het schilderen met rollers en kwasten maken wij gebruik van verschillende verfspuittechnieken. Dit kan zo wel binnen- als buiten toegepast worden. Het grootste voordeel van spuitwerk is het strakke eindresultaat. Want door het gebruik van rollers en kwasten ontstaat er altijd een structuur. Al is deze nog zo klein met spuitwerk van is dit helemaal verleden tijd! Kortom spuitwerk geeft een strakker en mooier eindresultaat. Schildersbedrijf Woensel nodig? Kies voor Dams Schilders.

Onze diensten